Echipa

Sustinatori
Raluca Anton

Raluca Anton

Psihoterapeut si trainer
Ambasador Simfonia Prieteniei

A avea un spatiu incluziv este, intai de toate, o normalitate. Mai specific apoi, este un semn al acceptarii neconditioante, al respectului fata de cel de langa noi si a faptului ca, impreuna, ne indreptam catre a avea o tara care isi apreciaza cetatenii si care ne ofera confortul de a petrece timp impreuna, tinand cont de nevoile pe care fiecare dintre noi le avem.

Din perspectiva integrarii copiilor cu dizabilitati, inca avem o mare bulina neagra, iar acest proiect isi doreste sa construiasca un loc de joaca in aer liber care sa le permita si copiilor cu dizabilitati sa fie inclusi si sa aiba un spatiu unde sa stea afara fara sa se ingrijoreze ca nu este eficient amenajat.

Avem nevoie de implicarea intregii comunitati pentru ca sa strangem suma necesara pentru a creea acest loc de joaca incluziv cu acces liber, destinat copiilor din Cluj cu dizabilitatii sau complet sanatosi.

Raul

Raul

Sunt Raul, am 31 de ani, locuiesc în Cluj Napoca. Sunt fan CFR Cluj, imi place sa pescuiesc si nu refuz niciodata o inghetata de ciocolata. Cel mai mult insa imi place sa socializez, sa ma cunoasca oamenii si sa vada ca dincolo de scaunul cu rotile, sunt unul dintre ei.

Madalina

Madalina

Sustinator Simfonia Prieteniei

Te uiti la minte si te intrebi ce avem in comun? Imi place enorm de mult sa dansez, sunt inotatoare de performata si evit sa mai mananc dulciuri pentru ca deh, dupa o varsta fiecare prajitura se vede ☺. .. Daca niciunul dintre acestea, atunci cu siguranta dorinta de socializare, acceptare si integrare. Hai sa daramam bariere si sa construim o punte!